Voordelen
Vloeistofdicht en slijtvast

Eén van de belangrijkste voordelen van microtopping is dat het resulteert in vloeistofdichte oppervlakken. Dit maakt het ideaal voor gebruik in badkamers, keukens, werkruimtes en andere ruimtes waar regelmatig water gemorst wordt. Dankzij de naadloze afwerking kunnen vuil en bacteriën zich niet ophopen, waardoor het ook hygiënisch is.

Daarnaast biedt microtopping ook uitstekende slijtvastheid. Het is bestand tegen krassen, stoten en chemische producten, waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Of je nu een vloer wilt renoveren in een drukke winkel of een wand wilt bekleden in een restaurant, microtopping kan het aan.

 

Creatieve mogelijkheden met RAL kleuren

Eén van de grootste voordelen van microtopping is de vrijwel eindeloze kleurkeuze. Met behulp van de RAL-kleurcodering kun je elke gewenste kleur realiseren. Of je nu gaat voor neutrale tinten zoals grijs en wit, of juist voor opvallende kleuren zoals geel of blauw, met microtopping is alles mogelijk. Dit maakt het perfect voor het creëren van unieke en persoonlijke interieurs.

Lees hier de toepassingen van microtopping.