Toepassingen
Microtopping kan worden toegepast op zowel vloeren als wanden, waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn. Hieronder vind je een aantal toepassingen waarin microtopping uitblinkt:

  1. Badkamers: Microtopping creëert naadloze en waterdichte oppervlakken in badkamers. Je kunt kiezen voor een strakke betonlook of juist voor een levendige kleur om een unieke sfeer te creëren.
  2. Keukens: Dankzij de vloeistofdichtheid en slijtvastheid is microtopping ideaal voor keukenvloeren en -wanden. Het is bestand tegen morsen, krassen en chemische producten.
  3. Winkels: Wil je jouw winkelvloer een nieuwe uitstraling geven? Met microtopping kun je een moderne en aantrekkelijke omgeving creëren. Het is bestand tegen intensief gebruik en gemakkelijk schoon te houden.
  4. Restaurants: Voor restaurants biedt microtopping talloze mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een betonlook vloer met een industriële uitstraling, of juist voor een levendige kleur om de sfeer te versterken.
  5. Kantoren: Microtopping kan ook worden toegepast in kantoorruimtes. Het geeft een moderne uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden.

Lees hier hoe microtopping geplaatst wordt.